Duke shfletuar: Silvana Belishaku 62 Artikuj

bakllava turke

Bakllava Turke ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Bakllava Turke. Receta e gatimit për bakllava turke është dërguar nga Silvana Belishaku 10 tetor 2013. Foto © Silvana Belishaku. Pas kësaj recete nuk e krahasoj me asnjë tjetër. Ja vlen ta provoni/Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për bakllava klikoni këtu Kushdo që […]

qumeshor

Qumështor ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Qumështor. Receta e gatimit për qumështor është dërguar nga Silvana Belishaku 18 shkurt 2015. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera recata gatimi për qumështor klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

Byrek Yshmer - Silvana Belishaku - KuzhinaIme.al

Byrek me qumësht “Yshmer” ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Byrek me qumësht “Yshmer”. Receta e gatimit për byrek me qumësht “Yshmer” është dërguar nga Silvana Belishaku 22 shkurt 2014. Foto © Silvana Belishaku. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

byrek me presh dhe mish te grire

Byrek me presh dhe mish të grirë ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Byrek me presh dhe mish të grirë. Receta e gatimit për byrek me presh dhe mish të grirë është dërguar nga Silvana Belishaku 15 janar 2014. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera recata gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

Revani me niseshte - Silvana Belishaku - KuzhinaIme.al

Revani me Niseshte (Hasude) ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Revani me niseshte ( Hasude ), një ëmbëlsirë popullore. Receta e gatimit për revani me nisheshte ( hasude ) është dërguar nga Silvana Belishaku 19 gusht 2013. Foto © Silvana Belishaku. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për revani klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë […]

Revani me kos

Revani me kos ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Revani me kos. Receta e gatimit për revani me kos është dërguar nga Silvana Belishaku 8 dhjetor 2014. Fotot © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për revani klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

gjelle me presh

Gjellë me presh ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Gjellë me presh. Receta e gatimit për gjellë me presh është dërguar nga Silvana Belishaku 18 tetor 2013. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për gjellë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

kulac

Kulaç ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Kulaç. Receta e gatimit për kulaç është dërguar nga Silvana Belishaku 10 nëntor 2013. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me kulaç klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

Revani me kos

Revani me kos ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Revani me kos. Receta e gatimit për revani me kos është dërguar nga Silvana Belishaku 4 tetor 2013. Foto © Silvana Belishaku. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për revani klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

zup me arra

Zup me arra ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Zup me arra. Receta e gatimit për zup me arra është dërguar nga Silvana Belishaku 27 maj 2013. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

supe me perime

Supë me perime ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Supë me perime. Receta gatimit është dërguar nga Silvana Belishaku 8 shtator 2014. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për supë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

Turshi

Turshi speca me gjizë ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Turshi speca me gjizë. Receta e gatimit për turshi speca me gjizë është dërguar nga Silvana Belishaku 26 gusht 2015. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për turshi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë