Duke shfletuar: Silvana Belishaku 62 Artikuj

makarona me aspiragi

Makarona (Spaghetti) me domate dhe asparagi ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Makarona ( Spaghetti ) me domate dhe asparagi. Receta e gatimit për domate dhe asparagi është dërguar nga Silvana Belishaku 22 maj 2014. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e […]

biskota me limon

Biskota me limon ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Biskota me limon. Receta e gatimit për biskota me limon është dërguar nga Silvana Belishaku 13 prill 2014. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për biskota klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

Tortë me mollë - Silvana Belishaku - KuzhinaIme.al

Tortë me mollë dhe copa çokollate ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Tortë me mollë dhe copa çokollate. Receta e gatimit  për tortë me mollë dhe copa çokollate është dërguar nga Silvana Belishaku 16 gusht 2013. Foto © Silvana Belishaku. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

pule me leng rosnicash

Pulë me lëng rosnicash ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Pulë me lëng rosnicash. Receta e gatimit për pulë me lëng rosnicash është dërguar nga Silvana Belishaku 28 tetor 2013. Foto © silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

turshi me laker

Turshi me lakër ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Turshi me lakër. Receta e gatimit për turshi me lakër është dërguar nga Silvana Belishaku 25 shtator 2013. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për turshi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

pastice me kungull

Pastiçe me kungull ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Pastiçe me kungull. Receta e gatimit për pastiçe me kungull është dërguar nga Silvana Belishaku 15 korrik 2013. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pastiçe klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

byrek me spinaq dhe oriz

Byrek me spinaq dhe oriz ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Byrek me spinaq dhe oriz. Receta gatimit është dërguar nga Silvana Belishaku 26 tetor 2014. Foto ©Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

byrek koral me gjize dhe veze

Byrek koral me gjizë ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Byrek koral me gjizë. Receta e gatimit për byrek koral me gjizë është dërguar nga Silvana Belishaku 5 mars 2013. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

Reçel rrushi - Silvana Belishaku - KuzhinaIme.al

Reçel rrushi ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Reçel rrushi. Receta e gatimit për reçel rrushi është dërguar nga Silvana Belishaku 18 gusht 2013. Foto © Silvana Belishaku. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

supe me mish pule

Supë me mish pule dhe perime ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Supë me mish pule dhe perime. Receta e gatimit për supë me mish pule dhe perime është dërguar nga Silvana Belishaku 1 nëntor 2013. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për supë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

patellxhane turshi

Patëllxhanë turshi ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Patëllxhanë turshi. Receta e gatimit për patëllxhanë turshi  është dërguar nga Silvana Belishaku 25 shtator 2013. Fotot © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për turshi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

tave me lulelaker

Tavë me lulelakër, patate dhe gjizë ( Receta gatimi nga Slivana Belishaku )

Tavë me lulelakër, patate dhe gjizë. Receta e gatimit për tave me lulelakër, patate dhe gjizë është dërguar nga Slivana Belishaku 26 tetor 2014. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me lulelakër klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë