Duke shfletuar: Receta gatimi 802 Artikuj

Qofte shtëpie - Leonora Pane - KuzhinaIme.al

Qofte shtëpie ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Qofte shtëpie. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Pane 2 shkurt 2014. Foto © Leonora Pane. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për qofte klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

Tave peshku

Tavë peshku ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Tavë peshku. Receta e gatimit për tavë peshku është dërguar nga Leonora Pane 25 dhjetor 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera recata gatimi me peshk klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

bakllava turke

Bakllava Turke ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Bakllava Turke. Receta e gatimit për bakllava turke është dërguar nga Silvana Belishaku 10 tetor 2013. Foto © Silvana Belishaku. Pas kësaj recete nuk e krahasoj me asnjë tjetër. Ja vlen ta provoni/Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për bakllava klikoni këtu Kushdo që […]

qumeshor

Qumështor ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Qumështor. Receta e gatimit për qumështor është dërguar nga Silvana Belishaku 18 shkurt 2015. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera recata gatimi për qumështor klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

Byrek Yshmer - Silvana Belishaku - KuzhinaIme.al

Byrek me qumësht “Yshmer” ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Byrek me qumësht “Yshmer”. Receta e gatimit për byrek me qumësht “Yshmer” është dërguar nga Silvana Belishaku 22 shkurt 2014. Foto © Silvana Belishaku. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

krem karamel

Krem Karamel ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Krem Karamel. Një ëmbëlsirë popullore, e shpejtë, e lehtë. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 24 maj 2015. Fotot © Yllka Papa. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për krem karamel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

qumeshtor me pete shtepie

Qumështor me petë shtëpie ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Qumështor me petë shtëpie. Receta gatimit për qumështor me petë shtëpie është dërguar nga Ervina Saliu 6 korrik 2015. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera recata gatimi për qumështor klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

byrek me presh dhe mish te grire

Byrek me presh dhe mish të grirë ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Byrek me presh dhe mish të grirë. Receta e gatimit për byrek me presh dhe mish të grirë është dërguar nga Silvana Belishaku 15 janar 2014. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera recata gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

pufka

Pufka ( Receta gatimi nga Ida Stafa )

Pufka. Receta gatimit është dërguar nga Ida Stafa 18 shtator 2013. Foto e huazuar sa për ilustrim Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu Mësoni si të përgatisim pufka duke ndjekur […]

Musaka me patate të ziera - Suela Katanja - KuzhinaIme.al

Musaka me patate të ziera ( Receta gatimi nga Suela Katanja )

Kjo recetë fillimisht është dërguar në faqen tonë në Facebook nga Myrvete Spahiu, por me një foto të huazuar nga interneti. Fotot në këtë postim janë nga Suela Katanja e cila këtë recetë e kish provuar vite më parë dhe u gëzua kur gjeti recetën. Dërguar nga Suela Katanja 20 mars 2013. Foto © Suela Katanja […]

tasqebab

Tasqebab ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Tasqebab, një gatim tradicional. Receta e gatimit për tasqebab është dërguar nga Leonora Pane 3 shkurt 2014. Foto © Leonora Pane. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për tasqebab klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të […]

gjel deti i marinuar

Gjel deti i marinuar ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Gjel deti i marinuar. Receta gatimit për gjel deti të marinuar është dërguar nga Erjona Balla 12 dhjetor 2013. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me gjel deti klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë