Duke shfletuar: Pogaçe 3 Artikuj

Pogaçe - Vlora Osmani - KuzhinaIme.al

Pogaçe trekëndësha ( Receta gatimi nga Vlora Osmani )

Pogaçe, një recetë gatimi tradicionale. Receta e gatimit është dërguar nga Vlora Osmani 14 tetor 2013. Foto © Vlora Osmani. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Vlora Osmani klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pogaçe klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

pogace lule

Pogaçe lule ( Receta gatimi nga Vlora Osmani )

Pogaçe lule. Receta e gatimit është dërguar nga Vlora Osmani 16 gusht 2013. Foto © Vlora Osmani Për të shfletuar recetat e gatimit nga Vlora Osmani klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pogaçe klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

pogace

Pogaçe ( Receta gatimi nga Shqipe A Rrahmani )

Pogaçe është një recetë gatimi popullore nga krahina e Kosovës. Një recetë gatimi e thjeshtë me bazë brumi që mund të shoqërohet me qumësht, kos apo edhe çaj. Kjo është një nga 10 + recetat e gatimit per pogaçe dërguar në Kuzhina Ime. Pogaçe

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë