Duke shfletuar: Mish viçi 34 Artikuj

Qofte shtëpie - Leonora Pane - KuzhinaIme.al

Qofte shtëpie ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Qofte shtëpie. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Pane 2 shkurt 2014. Foto © Leonora Pane. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për qofte klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

tasqebab

Tasqebab ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Tasqebab, një gatim tradicional. Receta e gatimit për tasqebab është dërguar nga Leonora Pane 3 shkurt 2014. Foto © Leonora Pane. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për tasqebab klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të […]

gjelle me presh

Gjellë me presh dhe mish viçi ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Gjellë me presh dhe mish viçi. Receta e gatimit për gjellë me presh dhe mish viçi është dërguar nga Leonora Pane 26 janar 2015. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për gjellë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë […]

Supe me mish vici

Supë me mish viçi ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Supë me mish viçi. Receta e gatimit për supë me mish viçi është dërguar nga Leonora Pane 5 shator 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për supë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

Tave dheu

Tavë dheu ( Receta gatimi nga Xhensila Kodra )

Tavë dheu. Receta gatimit është dërguar nga Xhensila Kodra 8 shator 2013. Foto © Xhensila Kodra. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Xhensila Kodra klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për tavë dheu klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni […]

gjelle me patate dhe mish vici

Gjellë me patate dhe mish viçi ( Receta nga Leonora Pane )

Gjellë me patate dhe mish viçi. Receta e gatimit për gjellë me patate dhe mish viçi është dërguar nga Leonora Pane 29 shtator 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për gjellë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

Mish vici me qepe te njoma

Mish viçi me qepë të vogla ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Mish viçi me qepë të vogla. Receta e gatimit për mish viçi me qepë të vogla është dërguar nga Bukurie Nexhipi 16 mars 2016. Foto © Bukurie Nexhipi. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë […]

Gjelle me bamje

Gjellë me bamje ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Gjellë me bamje. Receta e gatimit për gjellë me bamje është dërguar nga Leonora Pane 27 prill 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me bamje klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta […]

tasqebab

Tasqebab me zemër viçi dhe pilaf ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Tasqebab me zemër viçi dhe pilaf. Receta e gatimit për tasqebab me zemër viçi është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 5 mars 2016. Foto © Lulzime Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

tave balte

Tavë balte ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Tavë balte. Receta e gatimit për tavë balte është dërguar nga Leonora Pane 14 shkurt 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi në tavë balte klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

comlek

Çomlek me mish viçi shoqëruar me pilaf ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Çomlek me mish viçi shoqëruar me pilaf. Receta e gatimit për çomlek me mish viçi është dërguar nga Bukurie Nexhipi 20 dhjetor 2013. Foto © Bukurie Nexhipi. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të […]

gjelle

Gjellë me mish viçi në tenxhere me presion ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Gjellë me mish viçi në tenxhere me presion. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Pane 30 gusht 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për gjellë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë