Duke shfletuar: Mish viçi 34 Artikuj

Mish vici me qepe te njoma

Mish viçi me qepë të vogla ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Mish viçi me qepë të vogla. Receta e gatimit për mish viçi me qepë të vogla është dërguar nga Bukurie Nexhipi 16 mars 2016. Foto © Bukurie Nexhipi. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë […]

gjuhe vici

Gjuhë viçi me salcë jeshile ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Gjuhë viçi me salcë jeshile. Receta e gatimit për gjuhë viçi me salcë jeshile është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 9 mars 2016. Foto © Lulzime Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

receta gatimit per role me mish te grire

Role me mish të grirë ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Role me mish të grirë. Receta gatimit për role me mish të grirë është dërguar nga Erjona Balla 10 dhjetor 2013. Foto © Erjona Balla. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish të grirë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

byftekia

Byftekia me patate në furrë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Byftekia me patate në furrë. Receta gatimit është dërguar nga Ervina Saliu 3 gusht 2015. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

tave balte

Tavë balte ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Tavë balte. Receta e gatimit për tavë balte është dërguar nga Leonora Pane 14 shkurt 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi në tavë balte klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

melci vici

Mëlçi viçi ( Receta gatimi nga Saimira )

Mëlçi viçi. Receta gatimit është dërguar nga Saimira 2 tetor 2014. Foto © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për mëlçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu Mësoni […]

Qofte shtëpie - Leonora Pane - KuzhinaIme.al

Qofte shtëpie ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Qofte shtëpie. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Pane 2 shkurt 2014. Foto © Leonora Pane. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për qofte klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

melci

Tavë me mëlçi për 2 persona ( Receta gatimi nga Edvina Gjeci )

Receta gatimit është dërguar nga Edvina Gjeçi 3 dhjetor 2015. Foto © Edvina Gjeçi Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Edvina Gjeçi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për mëlçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë […]

eskallop vici

Eskallop viçi ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Eskallop viçi. Receta gatimit është dërguar nga Brikena Metaj 13 shkurt 2014. Foto © Brikena Metaj Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

melci vici me balsamico

Mëlçi viçi me balsamico ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Mëlçi viçi me balsamico. Receta e gatimit për mëlçi viçi me balsamico është dërguar nga Bukurie Nexhipi 21 dhjetor 2013. Foto e huazuar sa për ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mëlçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

Brinjë viçi të pjekura - Leonora Pane - KuzhinaIme.al

Brinjë viçi të pjekura ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Brinjë viçi të pjekura. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Pane 29 tetor 2014. Foto © Leonora Pane. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

tasqebab

Tasqebab me zemër viçi dhe pilaf ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Tasqebab me zemër viçi dhe pilaf. Receta e gatimit për tasqebab me zemër viçi është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 5 mars 2016. Foto © Lulzime Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë