Duke shfletuar: Makarona 50 Artikuj

makarona te mbushura

Makarona tub të mbushura ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Makarona tub të mbushura. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 7 mars 2015. Fotot © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni […]

Makarona furre me mish pule ( Receta gatimi nga Daniela Pepa ) - KuzhinaIme.al

Makarona furre me mish pule ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Makarona furre me mish pule, një gatim i shpejtë dhe shumë i shijshëm. Kjo recetë gatimi është dërguar nga Daniela Pepa 8 dhjetor 2012. Foto © Daniela Pepa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Daniela Pepa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

makarona shtepie

Makarona shtepie në formë lule ( Receta gatimi nga Saimira )

Makarona shtepie në formë lule. Receta e gatimit për makarona shtëpie në formë lule është dërguar nga Saimira 19 shkurt 2015. Foto © Saimira Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta […]

makarona ne tave

Makarona tavë ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Makarona tavë. Receta e gatimit për makarona në tavë është dërguar nga Brikena Metaj 29 shtator 2014. Foto © Brikena Metaj Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

makarona

Makarona orecchiette me midhje ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Makarona orecchiette me midhje. Receta e gatimit për makarona orecchiette me midhje është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 19 dhjetor 2015. Foto © Lulzime Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me midhje klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

makarona me karkaleca deti

Makarona ( Spageti ) me karkaleca deti ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Makarona ( Spageti ) me karkaleca deti. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 19 shkurt 2015. Foto © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

Makarona në furrë - Silvana Belishaku - KuzhinaIme.al

Makarona në furrë ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Makarona në furrë. Receta e gatimit për makarona në furrë është dërguar nga Silvana Belishaku 12 shtator 2013. Foto © Silvana Belishaku. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

taliateles sufle

Taliateles sufle ( Receta gatimi nga Saimira )

Taliateles sufle. Receta gatimit është dërguar nga Saimira 27 nëntor 2014. Foto © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu Mësoni […]

makarona me karkaleca deti

Makarona me karkaleca deti dhe oktapod ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Makarona me karkaleca deti dhe oktapod. Receta e gatimit për makarona me karkaleca deti dhe oktapod është dërguar nga Ervina Saliu 23 shkurt 2015. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera recata gatimi për makarina klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e […]

makarona te mbushura

Makarona në formë guaske ( CONCHIGLIE ) të mbushura me proshutë dhe gjizë ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Makarona në formë guaske ( CONCHIGLIE ) të mbushura me proshutë dhe gjizë. Receta e gatimit për makarona në formë guaske ( conchiglie ) është dërguar nga Leonora Pane 3 nëntor 2013. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu […]

makarona pene me karkaleca deti

Makarona ( pene ) me karkaleca deti dhe domate të vogla ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Makarona ( pene ) me karkaleca deti dhe domate të vogla ( pomodorini ). Receta gatimit është dërguar nga Daniela Pepa 11 mars 2013. Foto © Daniela Pepa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Daniela Pepa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e […]

Pastiçe - Erjona Balla - KuzhinaIme.al

Pastiçe ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Pastiçe, një gatim mjaft popullor. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 9 tetor 2013. Foto © Erjona Balla. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pastiçe klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë