Duke shfletuar: Kuzhina Italiane 30 Artikuj

bomboloni

Bomboloni ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Bomboloni. Receta e gatimit për bomboloni është dërguar nga Silvana Belishaku 1 shtator 2013. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

mashurka fantazi

Mashurka fantazi ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Mashurka fantazi. Receta e gatimit për mashurka fantazi është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 19 janar 2016. Foto © Lulzime Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mashurka klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

polenta

Poleneta me salçiçe dhe kërpudha ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

domate te mbushura

Domate të vogla ( ciliegine ) të mbushura ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Domate të vogla ( ciliegine ) të mbushura. Receta e gatimit për domate të vogla të mbushura është dërguar nga Leonora Pane 24 janar 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

spageti me midhje

Spageti me midhje ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Spageti me midhje. Receta e gatimit për spageti me midhje është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 17 janar 2016. Fotot © Lulzime Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me midhje klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

cambele me ton

Cambele me ton ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Cambele me ton. Receta e gatimit për cambele me ton është dërguar nga Leonora Pane 18 shtator 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë […]

lazanja klasike

Lazanja klasike ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Lazanja klasike. Receta e gatimit për lazanja klasike është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 11 janar 2016. Foto © Lulzime Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për lazanja klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

krostate me recel

Krostatë me reçel ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Krostatë me reçel. Receta e gatimit për krostatë me reçel është dërguar nga Leonora Pane 1 mars 2013. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

fileto trofte delikate

Fileto trofte delikate ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Fileto trofte delikate. Receta e gatimit për fileto trofte delikate është dërguar  nga Lulzime Gjyzeli 7 janar 2016. Foto © Lulzime Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për peshk klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

Tramezini me patate dhe spek - Leonora Pane - KuzhinaIme.al

Tramezzini me patate dhe spek ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Tramezzini me patate dhe spek. Receta e gatimit për tramezzini me patate dhe spek është dërguar nga Leonora Pane 1 tetor 2014. Foto © Leonora Pane. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

krostate me recel kajsie

Krostatë me reçel kajsie ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Krostatë me reçel kajsie. Receta e gatimit për krostatë me reçel kajsie është dërguar nga Silvana Belishaku 11 prill 2013. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

tartar

Tartar me mish të grirë dhe daikon ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Tartar me mish të grirë dhe daikon. Receta e gatimit për tartar me mish të grirë është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 5 dhjetor 2015. Foto © Lulzime Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë