Duke shfletuar: Gatime të Kosovës 14 Artikuj

klife shtepie

Kifle Shtëpie ( Receta gatimi nga Julia )

Kifle Shtëpie. Receta gatimit është dërguar nga Julia 25 shtator 2013. Foto © Julia Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Julia klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për briosh klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke […]

Pogaçe - Vlora Osmani - KuzhinaIme.al

Pogaçe trekëndësha ( Receta gatimi nga Vlora Osmani )

Pogaçe, një recetë gatimi tradicionale. Receta e gatimit është dërguar nga Vlora Osmani 14 tetor 2013. Foto © Vlora Osmani. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Vlora Osmani klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pogaçe klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

klife

Klife ( Receta gatimit nga Julia )

Klife. Receta gatimit është dërguar nga Julia 2 shtator 2013. Foto © Julia Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Julia klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për briosh klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu […]

pallaqinka me spinaq

Pallaqinka me spinaq ( Receta gatimi nga Meri Kryeziu )

Pallaqinka me spinaq. Receta gatimit është dërguar nga Meri Kryeziu 29 gusht 2013. Foto © Meri Kryeziu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Meri Kryeziu klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu Mësoni si të përgatisim […]

rollade me banane

Rolladë me Banane ( Receta gatimi nga Diana N Pira )

Rolladë me Banane. Receta gatimit është dërguar nga Diana N Pira 31 janar 2013.  Foto e huazuar sa për ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Diana N Pira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

Tespishte

Tespishte ( Receta gatimi nga Valbona Shehu Krasniqi )

Tespishte. Receta gatimit është dërguar nga Valbona Shehu Krasniqi 16 gusht 2013. Foto © Valbona Shehu Krasniqi Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Valbona Krasniqi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

pogace

Pogaçe ( Receta gatimi nga Shqipe A Rrahmani )

Pogaçe është një recetë gatimi popullore nga krahina e Kosovës. Një recetë gatimi e thjeshtë me bazë brumi që mund të shoqërohet me qumësht, kos apo edhe çaj. Kjo është një nga 10 + recetat e gatimit per pogaçe dërguar në Kuzhina Ime. Pogaçe

Bakllava sipas tradites Kosovare

Bakllava sipas traditës Kosovare ( Receta gatimi nga Valbona Shehu Krasniqi )

Bakllava sipas traditës Kosovare. Receta gatimit është dërguar nga Valbona Shehu Krasniqi 26 tetor 2013. Foto © Valbona Shehu Krasniqi Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Valbona Krasniqi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

revani me niseshte

Revani me niseshte ( Receta gatimi nga Valbona Shehu Krasniqi )

Revani me niseshte. Receta gatimit është dërguar nga Valbona Shehu Krasniqi 3 tetor 2013. Foto © Valbona Krasniqi Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Valbona Krasniqi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

pogace lule

Pogaçe lule ( Receta gatimi nga Vlora Osmani )

Pogaçe lule. Receta e gatimit është dërguar nga Vlora Osmani 16 gusht 2013. Foto © Vlora Osmani Për të shfletuar recetat e gatimit nga Vlora Osmani klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pogaçe klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

kollpita

Receta e Kollpites ( Receta gatimi nga Valbona Shehu Krasniqi )

Receta e Kollpites. Receta gatimit është dërguar nga Valbona Shehu Krasniqi 31 gusht 2013. Foto © Valbona Shehu Krasniqi Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Valbona Krasniqi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

pure patatesh me mish

Pure patatesh me mish ( Receta gatimi nga Vesa Presheva )

Pure patatesh me mish. Receta gatimit është dërguar nga Vesa Presheva 13 shkurt 2013. Foto © Vesa Presheva Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Vesa Presheva klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me pure klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë